Heino Vergouwen

Blasiuskerkkoor

Speciaal voor leden van het Blasiuskerkkoor heb ik een gedeelte van mijn pagina beschikbaar gesteld met oefenmateriaal.

Inlogcode aanvragen

Inlog studieportaal

Sinds 2008 staat het Blasiuskerkkoor onder mijn leiding. Dit koor zingt regelmatig in de Heilige Bernarduskerk van Made. De ‘eigen’ Blasiuskerk is helaas aan de eredienst onttrokken. Elke donderdagavond wordt er gerepeteerd in de kapelzaal van De Mayboom. De repetitie start om 19.00 uur met het opwarmen van de stemmen om daarna flink aan de slag te kunnen met het uitbreiden en onderhouden van het repertoire.

Interesse om een keer mee te zingen op een donderdagavond? Kom gerust langs om de sfeer te komen proeven!

De Heilige Sint Blasius geeft de naam aan ons koor en aan de kerk die aan de eredienst onttrokken is. Zijn naamdag is op 3 februari in de katholieke kerk. Rondom deze datum wordt in onze kerk de Blasiuszegen gegeven. In 2016 vierde ons koor haar 50-jarig jubileum. Op zondag 31 januari 2016 werd dit luister bijgezet met een feestelijke viering!

Donderdag 22 februari 2018 was de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Tijdens die vergadering werd stilgestaan bij het feit dat ik alweer tien jaar leiding geef aan dit geweldige dameskoor. Op deze avond kreeg ik ook onderstaande fotoreportage van de viering waarbij ik het dirigeerstokje overnam van zuster Salvatora. Klik hier om de reportage te bekijken.Blasius
© by Heino Vergouwen